Obala Tihega oceana

Chile - Pan de Azucar - Obala Pacifika

Naslednja stran

Obala Tihega oceana in pelikaniČeprav je kamp majhen in so ljudje videti dokaj sproščeni, je kamp zavarovan in je treba plačati kar nekaj pesosov, če želite v kampu ostati dlje. Že med pohajkovanjem nas je ustavila čuvajka, ki jo najprej zanimalo,Obala Tihega oceana - Nacionalni park Pan de Azucar ali gremo samo mimo ali nameravamo ostati.

Temperatura vode bi bila sicer za Evropejce dovolj visoka, Obala Tihega oceana - Nacionalni park Pan de Azucardomačini pa očitno za kopanje zahtevajo toplejše morje. Vseeno je bil v kampu vrvež, dva domačina pa sta ob obali postavila stojnico in prodajala školjke.

Skok v modro lužo mi ni preprečilo le pomanjkanje časa, Obala Tihega oceanaampak tudi bele naslage alg, ki so plavale pa površini vode v nekaj deset metrov širokem pasu.

 

Obala Tihega oceana in pelikaniNa poti od Caldere naprej smo ob obali videvali šotore in manjše kampe. Domačini očitno odhajajo na dopust drugam, saj je obala na tej strani precej neprijazna.

Obala Tihega oceanaPelikani so se sončili na kamenju nekaj metrov proč od ljudi in so se odmaknili le, če jim je kdo približal. Tega junaka sem namenoma odgnal s svojo pristotnostjo, da sem ga ujel pri vzletanju. Obala Tihega oceana in pelikaniS tem sem razjezil fotografe za menoj, vendar se je splačalo

Morje je mirno in polno življa, vendar dokaj hladno.

Obala Tihega oceana in pelikani

Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata
Priprave
Buenos Aires
Ischigualasto
Cordilleras
Chile
Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata.
Avtor spletnih strani Digitalna fotografija, Argentina in Čile, Cactusbase in Galerija Echinopsis
Tečaji digitalne fotografije