Santo Domingo

Chile - Santo Domingo - Santo Domingo

Naslednja stran

Copiapoa eremophylla pri Santo DominguPri Santo Domingu se nahaja velika predelovalnica bakra. Cesta jo loči od rastišča C. eremophylla. Vratar v predelovalnici bakra pri Santo DominguTovarna je kup zaprašenega železja, vendar deluje in izbljuva na tone in tone bakra. Vendar nismo videli niti koščka bakrene rude ali ploščice kovine.

Vratar je prijazen, vendar ima šefa. Ta šef pa na žalost ne dovoli vstopa Vhod v predelovalnico bakra pri Santo Dominguin ogleda tovarne ali pa vsaj velikih delovnih strojev, ki čakajo na svoje delo. Namesto teh smo se morali zadovoljiti s ponovnim pogledom na Pacifik, ki je bil tako miren kot osebje v tovarni. Glede na burno zgodovino Čila sploh ne Obala tihega oceana - Santo Domingorazumem, kako se lahko gredo ti ljudje vojno.

Obala tihega oceana - Santo DomingoLahko bi sli mislili, da se človek naveliča vsakodnevnega pogleda na vedno enako tih Pacifik in povsod enako rjavkasto-rumen pesek, vendar ni čisto tako.

Copiapoa eremophylla pri Santo DominguKolikor bolj smo se ustavljali na obali, toliko bolj z veseljem bi se vrgel v hladno vodo Tihega oceana. Tudi povsod skoraj enaki kaktusi so bili še vedno zanimivi, pa čeprav skoraj enaki tu pri Santo Copiapoa eremophylla pri Santo DominguDomingu kot tisti daleč proti jugu.

Copiapoa eremophylla je skoraj taka kot C. gigantea, pa vseeno to ni isto.

Copiapoa eremophylla pri Santo Domingu

Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata
Priprave
Buenos Aires
Ischigualasto
Cordilleras
Chile
Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata.
Avtor spletnih strani Digitalna fotografija, Argentina in Čile, Cactusbase in Galerija Echinopsis
Tečaji digitalne fotografije