Taltal

Chile - Taltal - Taltal

Naslednja stran

Hibiskus na obali Tihega oceanaRedko rastlinje je nenormalno bujno. Tale cvet hibiskusa je nameril čez petnajst centimetrov v premeru. Tudi barve cvetja so bile nenaravno intenzivne.

Taltal zvečer

Po številnih čolnih v zalivu lahko sklepam, da je Taltal ribiško mesto. Nasploh ob obali ni skoraj nikjer videti kakšne industrije. Ujede, ki čakajo na plen na telegrafskih stebrih, domnevo še potrjujejo.

Elektro omarica na palminem steblu v TaltaluObala Tihega oceana pri TaltaluZamisel o mestu za montažo električne omarice je kar izvirna. Znašla se je kar na palminem deblu.

Obala Tihega oceana pri TaltaluTaltal je manjše obmorsko mestece, v katerem smo prenočili. Na srečo smo imeli dovolj časa za ogled bližnje okolice hotela. Cerkev v Taltalu

 

 

 

Ujeda na kandelabru v TaltaluČilska obala se od Copiapa do Antofagaste ne spremeni kaj dosti. Na nek način sta mi bila mir in tišina Pacifika všeč, dvomim pa, da bi si želel tu ostati več kot kakšen teden. Sonce na obali neusmiljeno pripeka, zato vse, kar je živega, beži v senco samotnih mest.

Taltal zvečerTale cerkev v Taltalu je zelo lepa arhitektura, za ogled notranjosti pa na žalost ni bilo dovolj časa.

Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata
Priprave
Buenos Aires
Ischigualasto
Cordilleras
Chile
Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata.
Avtor spletnih strani Digitalna fotografija, Argentina in Čile, Cactusbase in Galerija Echinopsis
Tečaji digitalne fotografije