Digital photography - english version

Digitalna fotografija - Sprejemnica

Digitalna fotografija

E-knjiga Digitalna fotografija je spletna verzija vodiča za digitalne fotografe.

Vsebini lahko sledite s klikom na puščico na desni strani ali pa uporabite menuje na levi.

Digitalna fotografija je postala del vsakdanjega življenja. Skoraj vsaka družina ima danes digitalni fotoaparat, fotoaparati se reklamirajo na jumbo plakatih, digitalno fotografijo pa lahko posnamete kar s prenosnim telefonom. S tem se pojavlja tudi želja po vedno boljši fotografiji, kar je dandanes z nekaj znanja čisto mogoče. Ta spletni vodič Digitalna fotografija je namenjen bolj zahtevnim uporabnikom digitalnih fotoaparatov, ki želijo o fotoaparatu in o digitalni fotografiji vedeti nekaj več.

Zvone Rovšek

Če strani Digitalna fotografija nalagate lokalno iz računalnika ali zgoščenke, v operacijskih sistemih XP in Vista omogočite delovanje ActiveX komponent. V nasprotnem primeru aktivne vsebine - menuji in prikaz večjih slik - ne bodo delovale.

Navodilo za uporabo je na naslednji strani.

Števec Digitalna fotografija

Digitalna fotografija - vodič za digitalne fotografe Digitalna fotografija - vodič za digitalne fotografe
Sprejemnica
 
Splošno o digitalni fotografiji
Digitalni fotoaparat
O sliki
Obdelava slike
Galerija slik

www.astrokaktus.com

Copyrights Zvone Rovšek

Zapri

O fotografiji

Zapri

Fotoaparat

Zapri

O sliki

Zapri

Obdelava slike

Zapri

Galerija

Zapri

Zaščitni znak AstroKaktus je logo domene www.astrokaktus.com, ki jo ureja Zvone Rovšek, avtor spletnih strani Argentina, Digitalna fotografija, CactusBase in Galerija Echinopsis. Vodič 'Digitalna fotografija' ima korenine v letu 2002, ko je bila digitalna fotografija v povojih. Z dopolnitvami je nastal učni pripomoček za tečaje digitalne fotografije, v končni obliki pa je samostojen moderen vodič skozi digitalno fotografijo.