Logo pizzerija Kristal LitijaLogo Koloidno srebro
Prodaja koloidnega srebra

GSM 051 609 601

Dogovorite se za osebni prevzem ali potni paket po povzetju.

Reference

Koloidno srebro in bolezni: Dr. R. Becker (The Silver Edge, 2014) je v svojih študijah ugotovil povezavo med nizko koncentracijo srebra v telesu in boleznimi: ljudje z nizko količino srebra v telesu pogosteje bolehajo za prehladi, gripami in drugimi boleznimi. Pomanjkanje srebra je torej razlog za nepravilno delovanje imunskega sistema. Beckerjevi eksperimenti potrjujejo, da srebro deluje na širok spekter bakterij in virusov brez stranskih učinkov na človeški organizem.

Koloidno srebro in zdravljenje: Dr. R. Becker ugotavlja, da koloidno srebro pospešuje rast poškodovanih tkiv. Srebru izpostavljene celice fibroblastov se hitreje diferencirajo in se spremenijo se v embrionske splošne celice, ki so zmožne večje stopnje delitve. Te se spremenijo v posebne celice poškodovanih organov ali tkiv.

Koloidno srebro in rak: Dr. R. Becker potrjuje, da se v prisotnosti koloidnega srebra rakave celice spremenijo nazaj v normalne celice, odvisno od njihove lokacije v telesu. Sklepal je, da se v prisotnosti srebra tkiva regenerirajo in odstranijo rakaste celice kot tudi druge nenormalne celice.

Dr. Bjorn Nordstrom s švedskega Karolinskega instituta uporablja srebro pri svojih metodah zdravljenja že vrsto let. Kot zatrjuje, pri tem uspešno ozdravi rakaste bolnike, ki so jih drugi zdravniki smatrali za neozdravljive in "odpisane".

Koloidno srebro in imunski sistem: Dr. Robert Becker je ugotovil povezavo med nizkimi nivoji srebra in boleznijo. Dejal je, da je pomanjkanje srebra odgovorno za nepravilno delovanje imunskega sistema. Poskusi dr. Beckerja so potrdili, da srebro deluje na cel spekter patogenih organizmov brez stranskih učinkov ali škode za katerikoli del telesa. Ugotovil je, da srebro napravi nekaj več kot le uniči organizme, ki povzročajo bolezni. Povzroči tudi stimulacijo rasti poškodovanih tkiv. Opečeni bolniki in starejši ljudje so opazili hitrejše ozdravljenje. Odkril je, da se vse rakave celice spremenijo nazaj v normalne celice. Vsi soji patogenih organizmov, ki so odporni na druge antibiotike, se uničijo s koloidnim srebrom.

Preizkus predoziranja: V nekem ameriškem projektu je nek laboratorijski tehnik kot poskusni zajček več tednov užival liter koloidnega srebra visoke koncentracije. Pri tem so spremljali tako njegovo počutje kot tudi spremembo kože zaradi eventuelno nastale Argyrie. Pri njem niso našli nobenih zdravstvenih težav in nobene spremembe barve kože. Možakar se je počutil krepkejšega, bil je brez bolečin, prehladov itd. Njegovi kolegi so ob ponovnem testiranju dobili enake rezultate.

UCLA študija: Pred nekaj leti je nek neodvisni razvojni laboratorij poslal univerzi v Los Angelesu vzorec koloidnega srebra, da bi preizkusili njegovo učinkovitost proti AIDS-u in antraksu. UCLA je opravila teste in ugotovila, da je bilo koloidno srebro zelo učinkovito pri zdravljenju obeh boleznih. Neodvisni raziskovalec je dobil enake rezultate v svojem lastnem laboratoriju in je iskal potrditev tega od UCLA. Ko je direktor UCLA laboratorija poklical in potrdil te ugotovitve direktorju neodvisnega laboratorija, bi za to pismeno potrditev z glavo UCLA v pismu bilo potrebno plačati 10.000$. Tako je potrditev UCLA laboratorija ostala neuradna.

Glede na zdravilno moč koloidnega srebra je ameriški kirurg Dr. William Steward Halsted leta 1913, ko se je skliceval na stoletja uporabe srebrne žičke pri ranah, napisal: Ne poznam stvari, ki bi lahko nadomestila koloidno srebro oz. ne poznam osebe, ki bi uporabo opustila, ko je enkrat osvojila tehniko. Možno je, da smo izkoristili šele prve možnosti tega odličnega sredstva! In že zdaj je to krasno orodje. Spodbuja celice, ki sodelujejo pri tvorbi kosti, zdravi najbolj trdovratne okužbe vseh vrst, pospešuje pa tudi zdravljenje poškodb na koži in drugih mehkih tkivih

 

Uporaba

Unievanje mikrobov

Preventiva pred boleznimi

Pomo pri pokodbah

Pomo pri okrevanju

Izboljanje odpornosti

Odpravljanje bradavic

Ekcemi, psoriaza

Opekline, okube

Vnetja...

Copyright - Zvone Rovek